Jdi na obsah Jdi na menu
 


MS FOTBAL

Příspěvky

V Argentině unesli otce hvězdného fotbalisty Téveze

29. 7. 2014

Buenos Aires 29. července (ČTK) - Otec argentinské fotbalové hvězdy Carlose Téveze byl dnes ráno unesen na předměstí Buenos Aires. Útočník Juventusu Turín odletěl zpět do vlasti, aby pomohl rodině zaplatit výkupné a získat otce od únosců zpět. Informuje o tom agentura ANSA.

 

FOTBALOVÁ BRAZÍLIE MÁ NOVÉHO TRENÉRA

22. 7. 2014

Kdo je novým koučem brazilské reprezentace?

 

Leicester si po postupu do ligy koupil posilu za 278 milionů

22. 7. 2014

Nováček Anglické fotbalové Premier Ligy Leicester rekordně nakupoval!

 

Argentinci slavili stříbro, propukly nepokoje

14. 7. 2014

Buenos Aires 14. července (ČTK) - Fanoušci fotbalistů Argentiny přes těsnou porážku ve finále světového šampionátu s Německem slavili vystoupení svých miláčků v Brazílii. Došlo ale také na výtržnosti, jejichž výsledkem bylo přes 70 zraněných a nejméně 60 zatčených. Policie byla nucena při nepokojích v Buenos Aires použít slzný plyn, gumové projektily a vodní děla.

 

Mistr světa Kramer si kvůli otřesu mozku nepamatuje finále s Argentinou

14. 7. 2014

Rio de Janeiro 14. července (ČTK) - Zatímco většina německých fotbalistů bude do konce života vzpomínat na triumf nad Argentinou ve finále mistrovství světa, záložník Christoph Kramer si zřejmě bude muset pustit zápas ze záznamu, aby měl také nějaké vzpomínky. Kvůli otřesu mozku totiž musel už v první půli střídat a později připustil, že si většinu finále nevybavuje.

 

Brazilský trenér nechce dobrovolně rezignovat

13. 7. 2014

Brasília 13. července (ČTK) - Trenér brazilských fotbalistů Luiz Felipe Scolari se nechystá rezignovat i přes nevydařený závěr mistrovství světa, kde domácí výběr skončil po vysokých prohrách čtvrtý. Svůj osud nechává na brazilské federaci, které dodá analýzu šampionátu a na základě ní se vedení rozhodne, zda bude pokračovat se Scolarim, či půjde jinou cestou.

 

Co stojí za krizí brazilského fotbalu

13. 7. 2014

 

Brankář Júlio César chystá konec v brazilské reprezentaci

13. 7. 2014

Brasília 13. července (ČTK) - Sobotní utkání o 3. místo na mistrovství světa s Nizozemskem bylo pro brankáře Júlia Césara zřejmě posledním v dresu brazilské fotbalové reprezentace. Ve čtyřiatřiceti letech už nepočítá s tím, že by jel na další šampionát, proto je prý na čase uvolnit místo jiným gólmanům.

 

Minimálně 12 trenérů po mistrovství světa skončí ve funkci

13. 7. 2014

Rio de Janeiro 13. července (ČTK) - Po fotbalovém mistrovství světa v Brazílii skončí ve funkci trenéři minimálně dvanácti týmů ze 32 účastníků. U dalších osmi je budoucnost nejistá. Čtyři z loučících se koučů už mají nové zaměstnání a pět reprezentací zná jména nových. Před čtyřmi lety skončilo po turnaji dokonce 19 trenérů.

 

Bangladéšský fanoušek ušil 3,5 kilometru dlouhou německou vlajku

13. 7. 2014

Magura (Bangladéš) 13. července (ČTK) - Bangladéšský fotbalový fanoušek vzdal poctu německé reprezentaci před finále mistrovství světa v Brazílii proti Argentině. Amjad Hossain, pětašedesátiletý zemědělec, ušil tři a půl kilometru dlouhou německou vlajku.