Jdi na obsah Jdi na menu
 


TENIS

Příspěvky

Václav Prokůpek: Nick vyměnil trenéra a chce být vzorem

16. 8. 2014

 

Přímo na kurtu ji požádal o ruku

14. 7. 2014

Nečekanou dohru měl profesionální ženský tenisový turnaj WTA tour v nizozemském Hertogenboschi.

 

Kráska chce vyzvat legendu

14. 7. 2014

Ruská tenistka Maria Šarapovová se nechala slyšet v jednom francouzském deníku, že by si ráda zahrála s německou tenisovou legendou Steffi Grafovou v dobách její největší slávy.

 

Brýle patřily ke koloritu tenisu, nyní ale jakoby vymřely

14. 7. 2014

 

Jana Novotná a trenérka? Teprve se uvidí

11. 7. 2014

„Teprve se uvidí, jaká budu trenérka,“ řekla jedna z nejúspěšnějších českých tenistek Novotná v rozhovoru s českými novináři na pražské Spartě, kde doprovázela svou svěřenkyni Barboru Krejčíkovou. Ve Stromovce nebyla Jana Novotná jen v roli trenérky, představila se i v exhibici mimo jiné s bývalou světovou jedničkou Martinou Hingisovou.

 

Během Wimbledonu se „drbalo“ o vztazích

11. 7. 2014

 

Změní ITF pravidla?

10. 7. 2014

Psal se rok 1995 a tehdy katarskou bankou bohatě dotovaném ženském tenisovém turnaji WTA tour v německém Lipsku získala domácí hvězda Anke Huberová titul, aniž by musela hrát finále. Těsně před rozhodujícím duelem lipského klání se totiž druhá finalistka – Bulharka Magdalena Malejevová zranila. Pro diváky to bylo velmi nepříjemné, utratili poměrně velké finance za lístek na finálový zápas, ale ještě více to pochopitelně poškodilo pořadatele, televizní společnosti a sponzory.

 

Světová média se ptají, kdo je Delbonis

10. 7. 2014

 

Vztah udržuje na dálku a myslí na travnaté dvorce

9. 7. 2014

Krásné Srbce Aně Ivanovičové se v posledních letech na trávě příliš nedařilo, což by ráda letos změnila. Bývalá světová jednička se letos na sezónu travnatých turnajů připravovala obzvláště pečlivě. Důvod? „Moje hra na travnatých dvorcích měla vždy mezery. Dokonce i ve chvílích, kdy jsem byla světovou jedničkou,“ nechala se slyšet Ana Ivanovičová a dodává: „Jsem přesvědčená, že moje hra se letos právě na travnatých dvorcích může změnit jedině k lepšímu.

 

Schovávala modřinu a šla utrácet

9. 7. 2014

Po letošním vítězství na French Open měla krásná rodačka z ruské Sibiře Maria Šarapovová jen jednu vadu na kráse! Sedmadvacetiletá Šarapovová žijící na Floridě sice uvádí, že žije v Moskvě, fotografům, kteří ji fotili po vítězství na letošním pařížském grandslamovém turnaji, za což vyinkasovala prémii 1,65 miliónu euro (zhruba 45 miliónů českých korun), ale prozradila, že do svého moskevského bytu moc nechodí.